Eline Zegers in Mijn Geheim


Vanmorgen lag de Mijn Geheim Special nummer 2 op mijn deurmat. Met een artikel erin van mij. Ik mocht Eline Zegers interviewen. Auteur van het boek 'Vrouwen Versieren voor Vrouwen' (Uitgeverij Bertram en De Leeuw).

Het was leuk om Eline te interviewen. Zij is expert als het gaat om daten voor vrouwen die op vrouwen vallen. Een wereld die ik als hetero totaal niet ken, en die voor Eline tot een aantal jaar geleden ook volstrekt onbekend was. Over de worsteling van 'ben ik nou hetero of lesbisch'?

Veel -vooral jonge- mensen kampen met die worsteling. Met het 'uit de kast' komen. Waar ik al eerder een blog over heb geschreven, want ik ben als hetero ook niet uit de kast hoeven komen om vervolgens tegen mijn ouders te gaan vertellen: "Pap, Mam, ik moet jullie wat vertellen .... ik ben hetero."

Het zou niet uit moeten maken wat iemands seksuele geaardheid is. We zijn allemaal mensen en hebben elkaar allemaal nodig in de maatschappij. Daarom mooi dat ik wellicht iets bij heb kunnen dragen om dit maatschappelijk gezien nog verder uit te dragen. Met dank aan Eline, want een interview doe je niet in je eentje!

Oordeel niet gelijk over anderen, laten we luisteren naar elkaar en met elkaar in verbinding blijven. Mocht je meer willen weten, neem dan een kijkje op de website van Eline en/of volg haar via Instagram, Facebook of LinkedIn. Als je kans wilt maken op haar boek moet je even de Mijn Geheim Special kopen, want daarin staat precies vermeld wat je moet doen. Eline heeft speciaal voor Mijn Geheim vijf winexemplaren beschikbaar gesteld. Tof hè?

En als ik je vanuit mijn hart één advies mag geven: durf jij je niet uit te spreken over je seksuele geaardheid? Worstel je met je gevoelens? Maak er niet langer jouw geheim van maar praat erover. Zwijgen werkt verstikkend en er is altijd wel iemand de naar jou wil luisteren. Echt, praten helpt!

Wil jij een keer vertrouwelijk met iemand spreken? Neem dan contact met me op, want behalve schrijver, spreker, auteur, communicatieadviseur en podcastmaker, ben ik ook gecertificeerd vertrouwenspersoon en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS