Tuffie Vos - Weg met narcistische systemen (EPS53)

 

Ik blijf me af en toe verbazen hoeveel mooie mensen er rondlopen op deze aardbol. Extra mooi om ze te mogen interviewen in mijn Mooie Mensen® Podcast. Verwonder je over aflevering 53 met mooi mens Tuffie Vos.

Al heel lang leidt transitiecoach, reader en healer Tuffie een spiritueel leven. Haar leven als ondernemer moest 180 graden om toen zij een oogkastumor bleek te hebben. Talloze operaties volgden. Juist die wending was voor haar als eeuwige pionier een nieuwe voedingsbodem. Om de wereld te ontdoen van narcistische systemen. 

Ooit werd zijzelf slachtoffer van narcisme, maar nu neemt zij anderen mee op reis om zich te ontdoen van narcistische systemen. Om in hogere frequenties te komen is het belangrijk om te leren waarnemen via je chakra's. In deze podcast laat Tuffie ook een keelchakra horen, want je keel is je zielsportaal (dus blijf kijken of luisteren tot het eind, zo mooi!). En de vraag waarom mensen een soort van 'allergie' voor het woord 'God' hebben komt aan bod.

Maar ook dat de gaslighting-dynamiek een bodemloze put is en waarom energiebewustzijn juist zo belangrijk is. Maar ook het 'loslaten'. Mijn motto is altijd dat je alles moet loslaten wat je verdrietig maakt. In deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast zie of hoor je hoe Tuffie daarover denkt. En over hoe belangrijk het is om de verbinding te zoeken in liefde. Liefde voor jezelf en voor anderen.

Het 'helpen van anderen' is nog een understatement. Tuffie begeleidt anderen met haar 'Ik ben licht-reis'. Ik kijk wekelijks uit naar haar inspiratiemail en naar haar boek dat binnenkort uit gaat komen. Van onbewust naar bewust, van donker naar licht. Bewustzijn is alles, liefde is alles. Liefde is ...

Dank je wel lieve Tuffie voor de fijne samenwerking en de mooie podcast die wij samen hebben gemaakt. Diepe bewondering en respect voor jou en ja, je bent een prachtmens.

Namasté

Als je wilt weten waarom ik dat vind, dan moet je deze podcast echt bekijken of beluisteren via Apple en de diverse grote Androidkanalen. Wil je meer weten over Tuffie en/of over de 'Ik ben licht-reis'? Kijk dan op haar website. Tuffie is ook te vinden op LinkedInFacebook en Instagram. En mocht je nou toevallig op zoek zijn naar een voice-over .... Tuffie is meer dan 40 jaar de stem geweest van de NS, maar zo nu en dan vindt ze het heel leuk om een voice-over opdracht te doen!

Wil je zelf een keer te gast zijn en/of een podcast sponsoren? Vul het contactformulier in op mijn website. Op deze website kun je ook eerdere podcasts terugzien of beluisteren met mooie mensen van wie ik vind dat ze het hart op de goede plaats hebben en die iets bijdragen aan de maatschappij. Laat even weten wat je van deze podcast vindt door een like, door je reactie onder de podcast en als je wilt, abonneer je op mijn Mooie Mensen® podcast. Copyright foto Tuffie: Daisy de Pater

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS