Mediapagina Kiki Scheepens

 Mediapagina Kiki Scheepens


(© Paul de Graaff Photography)

Even voorstellen ... Kiki Scheepens, schrijver, spreker en auteur van het boek Sextortion Op het spoor, gebaseerd op een grotendeels waargebeurd verhaal.

Mijn expertise is manipulatie. Aan de hand van de door mij ontwikkelde FEACH®-methode ondersteun ik mensen in hun herstel en om de zingeving van hun bestaan terug te vinden. Dat doe ik als gecertificeerd vertrouwenspersoon LVV en als rouwcoach. 

Al voor het publiceren van mijn boek verscheen ik af en toe in de media. Maar daarna nog vaker. Zo vaak, dat ik genomineerd werd voor de Vrouw in de Media Award 2021, regio Zuid-Holland. Een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt om meer vrouwelijke sprekers aan het woord te laten in de media. De awards zijn bedoeld voor vrouwelijke sprekers die veelvuldig en/of opvallende wijze in de media zijn verschenen. Ik ben één van die vrouwen.

Ik verschijn nog regelmatig in de media. Voor mij het podium om mijn missie uit te dragen en zodoende iets bij te dragen aan de maatschappij. Dat doe ik ook als presentator van mijn eigen Mooie Mensen® Podcast. Volg je die al? Mijn podcasts maak ik gratis, maar ik ben natuurlijk altijd blij met donateurs en sponsors. Want zonder jullie support zou ik mijn podcasts niet kunnen maken.

Om je een impressie te geven van mijn mediaoptredens, hieronder een overzicht.

  • Wil je meer weten over wat ik doe met FEACH®? Neem hier een kijkje.
  • Voor het bestellen van mijn boek, ga je naar deze site.
  • Abonneren op mijn Mooie Mensen® Podcast kan via bijna alle grote  luisterkanalen en via YouTube.
  • Mij inhuren als spreker? Ondersteuning nodig bij rouw of vertrouwelijke kwesties? Sponsoren van een podcast? Vul het contactformulier in.Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS