Nieuw Kiki-project
 "Tuurlijk! Zij wel!", riep een vriendin uit.
"Eh, ja, ik heb er zin in!"
"Maar je zou het even rustig aan doen?"
Ik glimlachte. Van oor tot oor.
"Kiek, je kunt het echt niet laten hè?"
"Nee, maar leren is leuk!"
"Dat vind jij ja, ik snap niet waar je de energie vandaan haalt."
"Dat hoef je ook niet te begrijpen, als ik het maar snap."


En ik snap het wel, want toen ik eenmaal deel had genomen aan een webinar wist ik het zeker: Dit ga ik doen! Leren hoe ik een podcast kan maken. Helemaal zelf!

En ik ben niet de makkelijkste deelnemer, ik stel altijd 100.000 vragen. Maar ik ben ook enthousiast en houd the community 'alive and kicking' zullen we maar zeggen.

Alive, want met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode draait alles om het leven. Om jezelf terug te vinden nadat je te maken hebt gehad met een destructief persoon. Dat kan op de werkvloer zijn, in je familie, in je liefdesrelatie, maar feit blijft dat jij je leven moet kunnen leiden zoals jij dat wilt en waar jij je happy bij voelt.

Dat is wat telt. En als ik daarvoor een cursus moet doen om jou of je bedrijf nog beter van dienst te kunnen zijn ... dan doe ik dat toch?

Binnenkort volgt nog meer info over het 'Kiki-op-cursus-avontuur'.
Nu gauw weer verder, want ik heb nog veel te leren. Ik hoef het gelukkig niet alleen te doen. De Podcast Masters Academy helpt me daarbij. En mijn grote vriend, die altijd in mijn buurt is.Wil je op hoogte blijven? Bekijk dan even dit korte filmpje en abonneer je op mijn YouTube-kanaal, dan ben je als eerste op de hoogte zodra mijn project is afgerond. 


12 opmerkingen :

 1. Succes toegewenst Kiki, gaat lukken toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.
   Leuk dat je reageert. Als ik ergens voor ga, dan ga ik ervoor. FEACH® dus!
   En ja, dit gaat me ongetwijfeld lukken!

   Verwijderen
 2. Gaaf zeg! Ik ben benieuwd, maar weet zeker dat het je gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anneke. Ik nodig je graag uit als gast in mijn podcast. Want de combi van hoogbegaafdheid en voeding, en manipulatie, daar kunnen we vast een mooie opname van maken. Wat denk jij? Ik zou het superleuk vinden! Lieve groeten, Kiki

   Verwijderen
 3. Succes met de cursus !! Ben er zeker van dat het je zal lukken
  Motivatie en leergierigheid de beste motors in het leven🙂👌👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mia weer voor je support. En deze cursus volg ik inderdaad vanuit een intrinsieke motivatie en vanwege de drang om te leren die van nature aanwezig is. Stilstaan = niet doen toch?

   Verwijderen
 4. Succes Kiki!
  Dit gaat zeker lukken, en vooral met de support van je lieve Lady 🐕‍🦺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een passie inzet en plezier...jouw missie !!
  Heel veel succes met alles !!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS