Wie is Wybren van Haga?


"Jij durft ook alles!", zei een vriendin van me. "Nou, alles,... alles, nee, niet alles. Maar wel veel."

En zo gebeurde het dat ik politicus Wybren van Haga (BVNL) te gast had in mijn Mooie Mensen® Podcast. Ik wilde hem wel eens spreken. Want wie is Wybren van Haga nou eigenlijk? Waar staat hij voor? Wat drijft hem? Wat gaat hij doen in het Belang van Nederland? Voor onze militairen? Voor ondernemers? Hoe was het voor hem en zijn gezin toen er ineens een indringer zijn huis binnendrong? Hoe voelt het als je erachter komt dat je door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) gevolgd bent? Deze en tal van andere actuele onderwerpen passeerden de revue.


Dank Wybren Van Haga voor het mooie en open gesprek en voor de prettige samenwerking. Ik kijk er met veel plezier op terug. Dank ook dat je de tijd en moeite wilde nemen om naar Zuid-Holland te rijden voor het opnemen van deze podcast.

Het doel van de Mooie Mensen® Podcast is om meer liefde, begrip en verbinding over de wereld uit te strooien, want manipulators, die zijn er al genoeg.

Mijn podcasts maak ik gratis. Gasten heb ik de komende tijd genoeg, maar als je een keer een podcast wilt sponsoren, neem dan gerust contact me op. Behalve podcasts maken doe ik nog meer met mijn Organisatiebureau KVPS, dus als je een extern vertrouwenspersoon zoekt voor jouw bedrijf of organisatie, dan sta ik daar ook altijd voor open.

Wat ik al schreef in het begin van dit blog, ik durf te vragen, dus laat even weten wat je ervan vindt. Maar houd het wel beschaafd a.u.b., zo niet dan verwijs ik je graag naar één van mijn blogs.

Als je de podcast wilt beluisteren of zien, kijk dan op de website van de Mooie Mensen® Podcast, want deze is via vrijwel alle grote podcastkanalen te beluisteren en te bekijken via YouTube.
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS