Bas van Vugt - Zinvolle Zielenmissie


Bas van Vugt (37) besloot na het afronden van zijn universitaire studie gelijk te gaan ondernemen. Hooggevoelig ondernemen, want Bas is HSP (hoog sensitief persoon). Hoe moeilijk is het om een goedlopend bedrijf los te laten en te doen waar je voldoening uit krijgt? Het lukte Bas.

Eerder publiceerde hij twee boeken, maar zijn laatste boek 'Zielenmissie', is ook écht zijn missie. Om andere ondernemers te helpen om te ondernemen vanuit hun ziel. Bas is een 'ziener'. Hij voelt, stemt af en op die manier weet hij veel in beweging te krijgen. Bij en voor andere mensen. Is dat wat hij bedoelt met 'business readings'?

En wat is geluk? Waarom is het belangrijk om af en toe even helemaal alleen te zijn, de stilte op te zoeken? Wat hebben aura's en kristallen te maken met de zielenmissie van Bas? Bestaat toeval? Over tal van zaken ga ik met hem in gesprek tijdens deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast. En wat denk je dat Bas antwoordde toen ik hem vroeg wat zijn definitie is van een mooi mens?

Een inspirerend gesprek is het geworden en mocht je kijken of luisteren en je ervaart dat anders, "dan is het ook oké", aldus Bas. Het boek Zielenmissie is te koop via Bas zelf, want hij gaf het in eigen beheer uit. Kijk op zijn website of neem gerust contact met hem op via LinkedIn.

Mijn recensie over het boek 'Zielenmissie'?

Een prachtig boek waaruit de hooggevoeligheid en sensitiviteit van Bas duidelijk voelbaar zijn. Een mooi verslag van zijn eigen zielenmissie, geschreven vanuit het hart en bedoeld om anderen op weg te helpen. En hen vooral aan te moedigen om datgene te doen wat goed voelt, juist vanwege de hoogsensitiviteit. Ik had het binnen drie dagen uit. Het leest prettig weg en nodigt tegelijkertijd uit om verder te lezen. Met  een grote hoeveelheid handige tips om vooral ook jouw eigen zielenmissie te volgen. 

Dank dat je te gast wilde zijn in de Mooie Mensen Podcast Bas en voor de fijne samenwerking. Mooie mensen zoals jij maken de wereld net een stukje mooier. Want je bent een Mooi Mens. Wil jij niks missen van mijn podcasts? Abonneer je dan via mijn website. En als je je op die pagina abonneert op mijn nieuwsbrief, dan maak je bovendien kans op het winnen van mooie prijzen.
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS