Hoogbegaafdexpert Larinda Bok


 Wat is het verschil tussen hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit (HSP)? Wat zijn de vooroordelen over hoogbegaafdheid? Is 'hoogbegaafd' eigenlijk wel een goede definitie? Waarom zijn zingeving en gelijkgestemdheid juist voor hoogbegaafden zo belangrijk? Wat kun je als vertrouwenspersoon doen als je een melder spreekt die mogelijk vastloopt door het hoogbegaafd zijn?


Over tal van dit soort zaken ga ik in gesprek met hoogbegaafdexpert Larinda Bok uit Nijkerk. Larinda begeleidt vanuit haar eigen praktijk in Nijkerk hoogbegaafde volwassenen die vastlopen of die bijvoorbeeld moeite hebben op de werkvloer. Juist omdat ze anders denken. Larinda spreekt hierover met zeer veel passie en weet het verschil te benoemen tussen hoogbegaafdheid en hoogsensitief zijn. Of zijn er ook overeenkomsten? Welke vooroordelen zijn er zoal?

Met dank aan Larinda voor weer een fijne en mooie samenwerking.

Larinda Bok is online te vinden via deze link
LinkedIn: Larinda Bok
Instagram: @larinda_hoogbegaafdexpert
Facebook: Hoogbegaafd 3.0
Twitter: @LarindaBok

Deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen.
Je vindt hem via de website van de Mooie Mensen® Podcast.
Regelmatig zijn er exclusief voor nieuwsbriefabonnees mooie winacties. Abonneren kan via mijn website.

En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doneer, wordt sponsor, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments.

Ps. de voorwaarden voor deelname aan de winacties vind je hier.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS