Het boek M - Thysia Huisman in Mijn Geheim


(Copyrights: Het boek M - Uitgeverij Pepper Books / Foto Thysia: Chantal Spieard)


“Een aangrijpend boek. De auteur neemt je op indrukwekkende wijze mee in een verhaal over criminaliteit op de Amsterdamse Wallen in de jaren negentig. Tegelijkertijd laat zij -zonder rancune- zien hoe je als slachtoffer ongemerkt kunt belanden in een destructieve relatie. Dat doet ze onder andere door heldere flashbacks te verwoorden in het boek, maar ook door het gebruik van mooie volzinnen en subliem bedachte bijvoeglijke naamwoorden. Ik heb Het boek M in twee dagen verslonden.”

 

Kiki Scheepens – schrijver, spreker, auteur


En hoe weet ik dat? Omdat ik Thysia Huisman, de auteur van Het boek M heb mogen interviewen voor het tijdschrift Mijn Geheim een tijdje terug.
Vandaag is het interview gepubliceerd. 

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, want wat zij heeft meegemaakt en waarover zij schrijft is zo goed, dat je het boek eigenlijk zelf moet lezen. Of het tijdschrift Mijn Geheim kopen, want Uitgeverij Pepper Books stelt maar liefst vijf exemplaren ter beschikking voor een winactie. Hoe vet is dat? Of moet ik zeggen 'gaaf'? Want dat woord gebruikten wij in de jaren negentig namelijk. 

Een ijzingwekkend verhaal, geschreven door een lieve en warme vrouw. Iemand aan wie ik goede herinneringen heb om te interviewen en om mee samen te werken. Lieve Thysia, dank je wel. Je bent een fijn mens met hart op de goede plaats en het was een plezier om samen met jou het interview te doen.

Het enthousiasme spat van je socials af, dus het zou mij niks verbazen als dit boek over enige tijd weer een nieuwe  druk ondergaat. Ik gun het je van harte. 

Lieve groeten,


Kiki

Ps. mocht je het interview nog eens dunnetjes over willen doen, dan ben je van harte welkom in mijn podcast. Het boek M is uiteraard ook gewoon te bestellen via deze link. Wil je Thysia volgen? Dat kan via Instagram en LinkedIn. Het boek M is te bestellen via deze link.

 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS