Wieke Hart en Rita Sterkeboer - Lief Wezen


 Er zijn wel eens interviews waarvan je achteraf even bij moet komen, omdat ze zo heftig zijn. Zo ook van het interview met Rita Sterkeboer (76) en Wieke Hart (50). Zij schreven samen het boek 'Lief Wezen' (Uitgeverij Just Publishers). Een afschuwwekkend waargebeurd verhaal over het leven van Rita. Over hoe ze als kind door haar moeder werd aangeboden in de prostitutie, en hoe ze vervolgens keer op keer weer slachtoffer werd van seksueel misbruik. Onder ander bij de nonnen, bij de Zusters van de Goede Herder.

Hoe gaat het nu met haar? Wat bracht deze twee mooie vrouwen samen? Wat kun je doen als je een vermoeden hebt van seksueel misbruik bij kinderen? Voor wie is het boek Lief Wezen bedoeld? Komt er nog een tweede boek? Dat en meer in deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast. Met een mooie winactie erbij, met dank aan Wieke en Rita. Wil je weten hoe je kans maakt op een exemplaar van het boek 'Lief Wezen'? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief, dan kom je er vanzelf achter. Ik ben tegen elke vorm van geweld en daarom ben ik Rita en Wieke bijzonder dankbaar dat zij te gast wilden zijn in mijn podcast. Twee mooie mensen. Wieke is te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram. Rita maakt gebruik van Facebook. Deze uitzending is niet alleen te bekijken, maar ook te beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal. Laat even weten wat je van deze aflevering vind en abonneer je op mijn podcast via mooiemensenpodcast.nl .

Met dank aan alle sponsors en donateurs voor het tot stand komen van deze aflevering. De Mooie Mensen Podcast is een productie van Mediabedrijf Mooiemensenpodcast. De host van deze show is vertrouwenspersoon, spreker, schrijver en auteur Kiki Scheepens. De podcast is te beluisteren via de diverse podcastkanalen en te bekijken via YouTube.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS