Joël Feliz - Spreek je uit tegen racisme

"Mag ik twee seconden van je?" De vraag die iedereen eens wat vaker zou moeten stellen aan iemand anders. Maar waarom? Daarover ga ik in deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast in gesprek met prachtig mens Joël (47). Over de pijn van discriminatie, zowel binnen als buiten de 'Blauwe Familie'. Dit werd al op integere wijze zichtbaar gemaakt door de documentaire 'De Blauwe Familie' van Maria Kok en Meral Uslu. Als je deze productie nog niet hebt gezien, moet je hem écht terugkijken. Joël weet waarover hij spreekt, als het gaat om misstanden binnen de politie en binnen de maatschappij. Hij is niet werkzaam bij de politieorganisatie, hij is de politie! Een prachtig mens met het hart op de juiste plaats. Een blauw hart, met veel gevoel en passie voor zijn werk, gezin en medemens. Joël komt tot de kern en weet mensen te raken met wat hij zegt en wat hij doet. Incluis mijzelf, maar dat zie je in deze opname van de Mooie Mensen Podcast.

Joël dank voor jouw medewerking en voor de fijne samenwerking aan deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast. Muchas Gracias! Je kunt Joël volgen via LinkedIn, want dan kun je zelf zien hoe en op welke manier hij zich inzet voor het grotere geheel. Zou hij nog een keer te gast willen zijn in mijn podcast?

Daar kom je achter als je deze aflevering hebt beluisterd en/of gezien. Of als je je abonneert op mijn podcast. Voor meer info: kijk op mijn website!

 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS