Datingsite


Datingsite - 2014


Na mijn scheiding was het voor mij zaak om eerst mijn leven weer op de rit te krijgen als alleenstaand ouder. Ik had twee bedrijven om draaiende te houden. Alles voor de klant! Daarnaast mijn hond, lieve Schapendoes Faye, mijn huis en het allerbelangrijkst: mijn zoon van toen zeven.
Een goede vriendin raadde mij aan om me aan te melden bij een datingsite. Weerstand alom. Toch deed ik het. En daar ontmoette ik de 'Jack' uit mijn boek. Mijn onderbuikgevoel zei me dat er iets mis was. En dat bleek achteraf te kloppen. Jack mailde, belde, appte, maar bleek geheimen te hebben. Daar houd ik niet van.


Ik had hem nog nooit ontmoet, vond hem superleuk, maar gunde hem het beste en ik dacht dat er een eind was gekomen aan het verhaal 'Jack'. Hoe vaak ik ook aangaf dat ik wilde dat hij me met rust liet, hij deed het niet. Ik was 'de liefde van zijn leven' volgens hem. Ik geloof oprecht dat hij dat meende. Op zijn manier hield hij van mij. Dat heeft hij ook uitgesproken, dat hij nog nooit zoveel van een vrouw had gehouden als van mij. Achteraf geloof ik dat zeker.

Toen hij liet zien dat hij voor me ging, ging ik ook voor hem. Altijd heb ik achter hem gestaan. Trots was ik op hem. En dolgelukkig. Het bleek een luchtbel achteraf. Ik neem Jack niks kwalijk. Niet meer. Vergeving is een groot goed.

Als ik had geweten in 2014 hoe de vork werkelijk in de steel zat, dan was ik nooit ingestapt in zijn auto, mee op zijn reis. Maar ook dat zal een reden hebben gehad. Morgen vertel ik daar meer over in mijn blog.


In grote lijnen staat het ook in mijn boek Sextortion Op het spoor. Grotendeels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Waarom? Om anderen te beschermen. Om Jack in ere te houden. Want ondanks wie hij was en hoe hij was, houd ik nog steeds van hem, zoals ik hem gekend heb bij leven. Vergeven? Het lukte mij met FEACH®.


Stay tuned! Wil je meer weten of mijn boek lezen? Je kunt het bestellen via deze link.


#jebentnietalleen #hsp #boekentips #datingsites #feach #persoonlijkheidsstoornissen #narcisme #psychopathie #love


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS