KIKA


KIKA - 2012 En ineens is het 2012.

Na het overlijden van mijn moeder wilde ik niet op kosten van mijn werkgever thuiszitten. Ik wist dat ik rust nodig had, maar niet voor hoe lang.

Ik besloot na twee weken thuiszitten om een pedicure-opleiding te gaan doen. Gewoon om even wat minder na te hoeven denken, om afleiding te hebben. Ik slaagde met twee vingers in mijn neus, deed tal van bijscholingscursussen en na drie jaar was ik voorzichtig aan het uitkijken naar iets anders. Maar wat?

Het zal wel het lot zijn geweest, maar het merk Birkenstock kwam op mijn pad. Over smaak valt te twisten, maar ik stond en sta achter de kwaliteit van het product.

En ineens, ... leek het wel of half Nederland Birkenstocks wilde. U vraagt, wij draaien. Ik startte mijn eigen webshop, me niet realiserend dat het qua werk drukker werd dan ooit.

Ik ging bewust minder pedicuren om me te richten op de bedrijfsvoering van de webshop. Marketing, social media ontstond, SEO-gericht schrijven, nieuwsbrieven, de hele mikmak. En organiseren.

Ik organiseerde een fotoshoot voor KIKA. Met weinig middelen, met model en acteur Martijn Roost, fotograaf Kevin Ratsma, Beachclub The Bing en diverse sponsors zijn we tot een mooie shoot gekomen. Met zeven graden onder nul in Hoek van Holland.

Het mooist van deze foto vind ik dat kleine mannetje. De hoofdpersoon in mijn boek houdt niet zo van kinderen. Wel, dit is de mijne, op wie ik 5 1/2 jaar heb moeten wachten. En wat deed hij het goed die dag. Wat doet hij het nog steeds goed.

Als je denkt hier een trotse moeder te lezen, dat klopt!
Het was niet de bedoeling om ooit alleenstaand ouder te worden, maar het liep zo in mijn leven.

Mijn slipperbedrijf heb ik in 2019 verkocht, na veel ellendige jaren. Het enige wat ik nog wilde was een beetje pedicuren. En organiseren, de evenementenbranche in. Het podium op. Pedicuren doe ik nog steeds. Ik blijf trouw aan al die mensen die mij al jaren trouw zijn. Daar ben ik dankbaar voor. (FEACH®)

Hoe dat zo gekomen is? Dat lees je in mijn blog van morgen, dat ik ook ga plaatsen op LinkedIn. Volg me gerust als je wilt, of maak een connectie. Maarreh ... doe er wel even een berichtje bij please! 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS