RTL Nieuws: zondaginterview over Sextortion en destructie

Afgelopen week werd ik gebeld door de redactie van RTL Nieuws. Of ik openstond voor een interview over mij en over mijn boek.

Zeker wel, hoe meer aandacht er komt voor het onderwerp sextortion en destructieve relaties, hoe beter. Complimenten voor Lisanne van Sadelhoff van RTL Nieuws voor het zondaginterview van RTL.

Het was een prettig en persoonlijk gesprek en Lisanne heeft over een tragisch verhaal een mooi artikel geschreven. We hebben minimaal één ding gemeen, namelijk dat we beiden op jonge leeftijd onze moeder zijn verloren door de dood. Lisanne bracht in 2020 een boek uit: 'Je bent jong en je rouwt wat'. Ze ondervond destijds dat alles beter is dan zwijgen.

Daar ben ik inmiddels ook achter. Zwijgen kan je heel duur komen te staan. Ik heb het verwoord in mijn boek Sextortion Op het spoor.
Het artikel staat sinds vandaag online op de website van RTL Nieuws en is te lezen via deze link.

Met dank aan Lisanne en RTL Nieuws voor de toestemming om het logo te mogen gebruiken. 

 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS