Valentijnsdag


Ik wens iedereen vandaag een mooie Valentijnsdag, maar eigenlijk ... vind ik dat je elke dag de mensen moet koesteren waar je van houdt en die je dierbaar zijn. Veel mensen zijn hun 'Valentijn' verloren of hebben juist nu last van het destructieve gedrag van wat eens hun 'Valentijn' was.

Kamp jij daarmee? Bedenk dan dat mijn FEACH®-methode je daarbij kan helpen. En ikzelf als gediplomeerd rouwcoach en vertrouwenspersoon. En ik weet ook wel, daar hangt een prijskaartje aan, maar dat is nou juist de reden waarom ik blogs schrijf, gratis nieuwsbrieven verstuur en gratis de solo-afleveringen van de Mooie Mensen® Podcasts maak.

Uit mijn boek 'Sextortion Op het spoor', kun je mogelijk ook veel kennis en herkenning halen. Om jou tot steun te zijn.

Als je een Valentijn hebt wens ik jullie een mooie dag, als je die niet hebt, kijk even op mijn website voor wat voor jou passend is. Want daar is tenslotte de vertrouwenspersoon voor. Je kunt me natuurlijk ook altijd volgen op de socials zoals LinkedIn, Instagram en Twitter.

Lieve groeten,

Kiki
šŸ™


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS