Mijn blogs

 


Een post die ik op Instagram heb gedeeld, maar die ik natuurlijk op mijn eigen blog graag wil delen ...

Ik merk dat ik steeds meer de behoefte voel om te schrijven vanuit mijn hart. Dat doe ik al jaren. Voor FEACH®, toen mijn boek uitkwam, maar ook daarvoor. Want sinds 1998 run ik al mijn eigen bedrijf en ik vond het heerlijk om in alle stilte te typen en te verwoorden wat ik op dat moment voelde, dacht of wat me bezighield.

Een soort van terug naar de basis. Dus als je binnenkort een posting als deze online ziet, dan weet je dat er een nieuw blog van mij online staat op mijn website. Je kunt je hierop ook gratis abonneren.

Wat het bijzondere is aan mijn blogs? Wel, op Instagram heb je maar beperkt de ruimte om dingen te posten en in mijn blogs kan ik veel meer kwijt van wat ik doe, denk en voel. Dat geldt ook voor de Mooie Mensen® podcasts die ik maak. Wat je op Instagram en ook Twitter ziet en leest is maar een klein stukje van wat ik eigenlijk wil vertellen.

Over 'basis' gesproken .... binnenkort komt er dus zo'n blog online over mijn eerstvolgende gast in de Mooie Mensen® Podcast. Coming soon dus. Ik wil nog niet al te veel verklappen, maar hij heeft iets met 'basis', met 'thuisfront' en nog veel meer!

Stay tuned via deze site of mijn gratis nieuwsbrief. En abonneer je op mijn podcast via YouTube, Apple of Android. Want als je me volgt komt je nog veel meer te weten. En hey, even goede vrienden als je het niks vindt, want volgen staat immers vrij.
Ik wens je een mooie dag.

Lieve groeten,

Kiki
­čÖĆ
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS