Sander van Betten - Privédetective (EPS81)

 


Beste mensen,

Voor zijn bijdrage aan de maatschappij ontving hij een koninklijke onderscheiding. In deze Mooie Mensen® Podcast ga ik in gesprek met Lid in de Orde van Oranje-Nassau Sander van Betten (63).

Hij werd ooit de 'Nederlandse James Bond' onder de privédetectives genoemd. Een vak dat hij al ruim 25 jaar uitoefent en waarin hij samenwerkte met onder andere Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Hij vertelt erover in deze podcast.

Hoe zien zijn werkdagen eruit? Wat is zijn expertise als privédetective? Wat vindt hij het leukst aan zijn werk? Waar moet je op letten als je een privédetective in wilt huren? En hoe zit het met zijn boek? Wat nu als je een integriteitsonderzoek in wilt laten stellen? Wat kan een privédetective doen om de hoge kosten van ziekteverzuim onder bedrijven tegen te gaan? En waarom zouden televisieprogramma's deelnemers moeten screenen alvorens opnames starten? Dat en méér, daar ga ik het over hebben met Sander.

Een mooi gesprek met een integer mens. Sander ik wil je daarom bedanken voor deze opname en voor het fijne gesprek.

Wil je meer weten over Sander?
Kijk dan op zijn website, volg hem op Twitter of via Instagram. Zijn boek 'Privé Detective - Columns uit de praktijk' is voor maar € 6.95 te bestellen via deze link.

Ik wens je veel kijk en/of luisterplezier en laat even weten wat je van deze podcast vindt en abonneer je op mijn podcast. Binnenkort weer nieuwe afleveringen met onder andere een bestsellerauteur en een mooie militair en veteraan.

Nieuwsgierig naar meer afleveringen? Kijk op de site van de Mooie Mensen® Podcast.

Tot slot nog een verzoekje. Want ik was door het uitbrengen van mijn boek één van de genomineerden van de Vrouw in de Media Awards 2021, regio Zuid-Holland. Ik heb niet gewonnen, maar ik heb met mijn boek wel maatschappelijke kennis over kunnen dragen over sextortion, victim blaming, huiselijk geweld, psychopathisch/narcistisch misbruik, zelfdoding, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. En daar ben ik nog altijd dankbaar voor. Dat er vanuit iets zwartgalligs nog iets goeds uit voort is gekomen. Wat is nu het geval? Eén van de manuscriptlezers van mijn boek, Larinda Bok, is genomineerd voor de Vrouw in de Media Awards 2023, regio Gelderland. Zij runt een bedrijf genaamd 'hoogbegaafdexpert' en het is haar missie om samen te bouwen aan een wereld waarin hoogbegaafden hun potentieel volledig benutten en schitteren in alle facetten van het leven. Als je wilt helpen, dan vraag ik één minuutje van je tijd om je stem uit te brengen op Larinda via deze link. Je kunt op meerdere vrouwen per provincie stemmen, maar ik gun het Larinda zo enorm. Net zoals zij mij destijds, en nog, alle succes van de wereld wenst. Dus dank je wel vast als je haar missie wilt steunen. 

Lieve groeten,

Kiki

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS