Coming soon: Rob Kramer - oud Commandant der Zeestrijdkrachten in de Mooie Mensen® Podcast

 


Wat heeft oud-Commandant der Zeestrijdkrachten Rob Kramer bijgedragen aan de maatschappij? Wat heeft hij gedaan? Hoe gaat het nu met hem? Over tal van zaken en over zijn meer dan 40-jarige loopbaan bij de Koninklijke Marine sprak ik hem nu hij met functioneel leeftijdsontslag (FLO) is. Wat een mooi gesprek. De vraag is daarom niet wat hij heeft bijgedragen aan de maatschappij, maar hoe? En op welke manier? Je ziet een klein stukje in de preview van ons gesprek.

En ik kan je nu vast vertellen dat hij oprecht een mooi mens is die niet voor niets te gast is in mijn Mooie Mensen® Podcast. Wil je het hele gesprek zien of beluisteren zodra het online komt? Abonneer je dan op mijn podcast via YouTube of via jouw favoriete luisterkanaal van Apple of Android. En laat even weten wat je ervan vindt door je reactie achter te laten op deze preview van de podcast of door een duimpje te geven. Ik kan je nu al beloven dat dit een interessante podcast wordt, maar beluister of bekijk hem zelf maar over een paar dagen via mijn website van de 
Mooie Mensen® Podcast. Al houd ik je natuurlijk op de hoogte via mijn nieuwsbrief. Stay tuned! 


Lieve groeten,

Kiki
🙏


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS