Week van de integriteit


De 'Week van de integriteit' is aangebroken. Een belangrijke week. Niet alleen voor vertrouwenspersonen, maar voor iedereen. Want nog te vaak worden onze grenzen overschreden, wordt dat geprobeerd, of soms overschrijden we de grenzen van anderen zonder dat we dat zelf in de gaten hebben. En daarom is het goed dat er vertrouwenspersonen zijn.

Ik ga altijd uit van het principe dat 'wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet', maar lang niet iedereen doet dat of is zichzelf daarvan doordrongen. Daarom deze week een Mooie Mensen® podcast online met mijn collega-vertrouwenspersoon Gisela van Elburg. Zij is net als ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Als je wilt weten wanneer de podcast online komt, abonneer je dan even via YouTube of via jouw favoriete Apple of Androidkanaal, dan weet je het als eerste wanneer deze de ether in gestrooid wordt. Ik kan je nu al beloven dat het een duidelijke, eerlijke, oprechte en heerlijke podcast is geworden!

Voor nu een fijn weekend all. En mocht je een vertrouwenspersoon en/of rouwcoach nodig hebben, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. Ik neem altijd zo gauw mogelijk contact met je op.
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS