Gewoon Vertrouwenspersoon (EPS76)

 


In de Week van de Integriteit ga ik in gesprek met collega-vertrouwenspersoon Gisela van Elburg uit Haaksbergen. Om te sparren, te delen en te inspireren over het vak van vertrouwenspersoon. Want wij zijn beiden registervertrouwenspersoon en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).


Hoe denken wij over het vak van (extern) vertrouwenspersoon? Waarom liggen de eisen die gesteld worden aan een vertrouwenspersoon zo hoog? Vinden wij dat terecht of onterecht? Want vaak wordt gevraagd om 'minimaal' twee tot drie jaar ervaring in het 'werkveld', een rechtenstudie, of andere eisen. Wat kunnen we delen over interne vertrouwenspersonen? We hebben het ook over curriculum vitae's (cv), want wat sommige recruiters nog al eens vergeten is om te kijken naar de mens achter het cv. Met alle respect, maar een briefje met daarop wat iemand allemaal gedaan heeft zegt nog niets over de persoon en diens werkwijze zelf. Bovendien blijkt uit onderzoek dat veel mensen in hun cv liegen over hun werkervaringen. Dus wat zegt een cv nu eigenlijk? Kortom, gewoon een goed gesprek tussen twee collega's. Niet alleen op het vlak van vertrouwenspersoon.


Zij is lifecoach, ik rouwcoach, allebei met een diploma. Ik wens je niet alleen veel kijkplezier op YouTube, maar ook luisterplezier, want deze podcast verschijnt ook op vrijwel alle grote luisterkanalen van Apple en Android.
Wil je meer weten over Gisela en haar werk? Neem dan een kijkje op haar website, volg haar op LinkedInFacebookTwitter of Instagram.
Meer informatie over mij als vertrouwenspersoon en rouwcoach vind je hier. Andere afleveringen van de Mooie Mensen® Podcast vind je op deze site.


  • Tip 1: blijf kijken tot het eind!
  • Tip 2: abonneer je op mijn podcast, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen
  • Tip 3: wil je zelf een keer te gast zijn of een podcast sponsoren? Vul dan even het contactformulier in.
  • Tip 4: laat je reactie achter onder deze podcast en laat weten wat je ervan vindt!  


O ja, en als nou iemand weet van wie je denkt dat de Mooie Mensen® Podcast zomaar eens interessant zou kunnen zijn, of als je iemand kent die om wat voor reden dan ook in een rouwfase zit, of die te maken heeft met een huiselijk geweld-situatie of geestelijke mishandeling, voel je vrij om dit blog te delen.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS