Mijn missie met FEACH®


Dit blog moet je echt even lezen! Heb je de Mooie Mensen® Podcast nummer 75 al bekeken of beluisterd met generaal buiten dienst Toine Beukering? Hij vertelt daarin enthousiast over de talloze missies die hij heeft mogen doen voor Defensie. Ik ben geen militair, maar heb niet alleen een groot hart voor militairen, maar voor alle mensen. Ik ben tenslotte niet voor niets rouwcoach en vertrouwenspersoon geworden.

Want het is mij gelukt met de door mij bedachte en ontwikkelde FEACH®-methode om te herstellen van psychopathisch/narcistisch misbruik en om mijn leven weer terug te krijgen. Weer de zingeving van mijn bestaan terug te vinden. Orde in de chaos, want mijn leven stond toen op zijn kop. Wat ik pas achteraf zag, was dat zoveel mensen worstelen met datgene waar ik mee geworsteld heb, voor geknokt heb. Maar ja, toen was er nog geen FEACH®-methode. Die bestond toen nog niet.

Dus toen ik alles verwerkt had werd het mijn missie om anderen te ondersteunen en te begeleiden. Ik werd registervertrouwenspersoon van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen en ik behaalde mijn diploma tot rouwcoach.

Ik ben zo dankbaar dat ik steeds meer mensen mag begeleiden en ondersteunen in hun herstel. Dan is er uit iets heel zwartgalligs nog iets goeds naar voren gekomen. En mocht je dit lezen en behoefte hebben aan ondersteuning, of als je in vertrouwen wilt sparren met mij, vul dan het contactformulier in op mijn website. Onthoud, je hoeft er niet alleen voor te staan, ik ben er voor jou.
Ook als je slachtoffer bent van sextortion en je durft niet naar de politie te gaan, maar je wilt je wel uiten, in 100% vertrouwen bij iemand die weet wat het is, die weet waar je over praat. Aarzel niet en neem contact me op! Ik weet, mijn FEACH®-methode is niet gratis, maar geen zorgen. Ik trek je financieel niet het vel over je oren. Ik blijf oordeelvrij en als je de middelen niet hebt, abonneer je dan gratis op mijn Mooie Mensen® Podcast, want daarin deel ik ook via de solo-afleveringen veel tips en informatie vanuit mijn eigen expertise. Om anderen te helpen, te ondersteunen en om een inspiratiebron te zijn voor anderen. Dat is mijn missie met FEACH®.

 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS