De Mooie Mensen® Podcast is jarig!


De Mooie Mensen® Podcast is vandaag jarig! En wie jarig is trakteert. In deze solo-aflevering, ga ik je ter ere van het éénjarig bestaan van de Mooie Mensen® Podcast wat weggeven uit mijn boek Sextortion Op het spoor. Een boek over sextortion, psychopathisch/narcistisch misbruik, victim blaming, zelfdoding, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Over hoe je in het web kunt belanden van een destructief persoon, maar ook hoe je daar weer uit kunt komen. Het lukte mij met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode.

Wist je dat ik wel vaker solo-afleveringen maak over manipulatie? Wellicht heb je er wat aan. Ik gun iedereen een gelukkig leven, waarin geen ruimte is voor destructieve personen. De podcasts maak ik om meer bewustzijn te creëren en om een inspiratiebron te zijn voor anderen. 

Het boek Sextortion Op het spoor is (persoonlijk gesigneerd) te bestellen via deze link
Meer informatie over de FEACH®-methode en/of ondersteuning vind je hier.

Deze podcast is onderdeel van Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast.
Daar vind je ook de afleveringen van de afgelopen paar weken:
Ben jij of ken jij iemand die een keer te gast wil zijn in mijn podcast en de podcast wil sponsoren, laat hem of haar dan even contact opnemen via deze link.

Als je je abonneert op mijn Mooie Mensen® Podcast, dan hoef je nooit meer een aflevering te missen. 

Laat je aan het eind even weten wat je ervan vindt?
Bedankt vast!


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS