Zuiver Water - Frank Collaris (EPS60)

 

Heb je onlangs de Zembla-documentaire gezien over hoe decennialang de uiterst giftige stof PFAS is geloosd in sloten en rivieren? Dat dat in het grondwater terecht is gekomen en vervolgens in het drinkwater? Dat er rechtszaken lopen, niet alleen in Nederland maar ook in de Verenigde Staten omdat talloze mensen en dieren hierdoor ernstig ziek zijn geworden? Ons drinkwater is allang niet zo zuiver meer als dat we altijd dachten.

In deze Mooie Mensen® Podcast ga ik in gesprek met Frank Collaris. Hij is eigenaar van Blue Earth Innovations en ontwikkelde als enige in de wereld een uniek waterzuiveringssysteem. Een systeem dat alle giftige en schadelijke stoffen filtert, waardoor er uit jouw waterleiding alleen nog maar puur en zuiver water komt. Goed voor je lijf, het behoud van je gezondheid, maar ook voor een langere levensduur van je huishoudelijke apparatuur.

Het is niet verwonderlijk dat daarom tal van autowasstraten, wasserettes, land- en tuinbouwbedrijven, veeteelthouders, bakkerijen en de betonindustrie steeds vaker overgaan tot aanschaf van het waterzuiveringssysteem van Blue Earth Innovations. Door de aanschaf van een waterzuiveringssysteem voelen mensen zich vitaler en gezonder. Een onderdeel van het systeem is het vitaliseren van water. Door dit water te verpakken in eieren van verschillende grootte, omringd door klei, is gebleken dat onder andere mensen die last hebben van straling hier veel baat bij hebben. Aura's die hersteld worden, de heilzame werking van Kurkuma, de werkende kracht van honing en ook het onderwerp Ziekte van Lyme komt aan bod in deze podcast.


Als je kijkt via YouTube zie je daar ook een paar voorbeelden van, maar ook in het bijbehorende blog dat ik schreef naar aanleiding van deze opname op mijn bloggerpagina.Liefde en dankbaarheid zijn de twee krachtigste frequenties op aarde volgens Frank. "En soms word je geleid zonder dat er erg in hebt, moeten dingen gewoon zo zijn", aldus Frank. Laat je inspireren door deze boeiende en interessante podcast en laat aan het eind even weten wat je ervan vindt.

Wil je meer informatie over Blue Earth Innvations, waterzuiveringssystemen of de andere producten die zij verkopen?

Blue Earth innovations is te bereiken via: https://blueearthinnovations.com/nl/ en https://www.blueearth.nu/ Daar kun je je eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan ben je ook gelijk op de hoogte over waar en wanneer Blue Innovations lezingen geeft. Je kunt ook altijd een mail sturen naar: info(@)blueearth.nu of bellen met 085 - 769837.

Telegram: Blue Earth INFO

LinkedIn
Instagram
Facebook 
YouTube

En ik? Ik wil jou Frank bedanken voor de fijne samenwerken en voor de schat aan informatie die je in deze podcast hebt gedeeld. Wil jij ook een keer te gast zijn in de Mooie Mensen® Podcast en je bedrijf of product promoten? Neem dan contact met me op via het contactformulier op mijn website. Abonneer je op deze podcast, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Dat kan via jouw favoriete luisterkanaal (Apple en Android), maar ook via YouTube  @mooiemensenpodcast .

Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast is onderdeel van Organisatiebureau KVPS/FEACH®

(De foto's van Frank zijn genomen door Clea Betlem)

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS