De antisociale persoonlijkheidsstoornis


De antisociale persoonlijkheidsstoornis nader verklaard. Dat is iemand die lijdt aan narcisme, die lijdt aan psychopathie, die lijdt aan borderline. In sommige gevallen kan therapie helpen, is er nog herstel mogelijk. Maar wanneer iemands' geweten (wat gevestigd is in ons brein) geen of nauwelijks empathisch vermogen heeft, dan is genezing onmogelijk. Dat deel van de hersenen (het reptielenbrein) heeft in de vroege jeugd zoveel beschadiging opgelopen, dat die schade onherstelbaar is. In die gevallen is genezing niet mogelijk. Als je dat probeert, dan is dat hetzelfde als iemand met een dwarslaesie vragen om even een trap op te rennen.


Er is een verschil tussen lijden en leiden. Ik kies voor leiden met mijn FEACH®-methode. Als jijzelf de regie over je eigen leven terug wilt, maar je weet niet hoe, lees mijn boek Sextortion Op het spoor dan eens. De FEACH®-methode is in de verhaallijn verwerkt, maar die pas ik nog dagelijks toe. Daarom wil ik die graag delen met anderen, want elk slachtoffer van psychisch en/of fysiek geweld is er één te veel.

Wil je meer weten over wat FEACH® voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn website, of volg mijn Mooie Mensen® Podcast. Want zo nu en dan publiceer ik solo-afleveringen over gaslighting en manipulatie. Als inspiratiebron, maar ook om kennis over te dragen. Want elk slachtoffer is er één te veel. 

Als jij waardeert wat ik maak, doe dan een kleine donatie via mijn podcast. Je kunt ook een podcast sponsoren en/of zelf een keer te gast zijn. Nou weet ik dat het moeilijke tijden zijn voor veel mensen, dus ik verstuur ook gratis nieuwsbrieven. Schrijf je in, dan ben je altijd op de hoogte van wat ik deel met mijn volgers.
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS