Misleiding


Degene die wil misleiden zal altijd hen vinden die zichzelf toestaan om misleid te worden. Daarom is het goed om je bewust te worden van de handelswijze en tactieken van destructieve personen. Denk aan narcisme, psychopathie en andere persoonlijkheidsstoornissen.

Wanneer je het weet, kun je het doorzien en kun je jezelf ertegen beschermen.
Dat is wat ik onder andere doe met mijn FEACH®-methode. Ik ondersteun mensen die te maken hebben (gehad) met zulke monsters. Mensen zonder empathie, die gewetenloos misbruik maken van anderen. En als je daarvan wilt herstellen, dan ondervind je vaak veel weerstand van je omgeving en je zit met 1001 vragen.

Ik weet er alles van, maar als jij meer wilt weten, neem dan even een kijkje op mijn website. En als jij diegene bent die ondersteuning nodig heeft na narcistisch/psychopathisch misbruik, vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. 
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS