Overvallen

Vanmorgen tijdens mijn wandeling in de polder, ben ik op klaarlichte dag overvallen door drie dames. Met veel kabaal kwamen ze op me af en hoewel mijn  persoonlijke beveiliger het geweld aanschouwde, greep hij niet in.

Want eenmaal dichtbij werd ik overvallen door liefde, knuffels en kwispelstaarten. Wat een enthousiast onthaal! Zoals dat wel vaker gaat met hondeneigenaren, maakte ik daarna een praatje met hun baasje Leen. Nou zegt die naam je waarschijnlijk niks, maar mogelijk als ik zeg "Alcazar Puttershoek", dat er dan wel een lampje bij je gaat branden.

De lichtjes van uitgaansgelegenheid Alcazar zijn al een tijdje uit. Tot verdriet van velen in de Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Maar oud-eigenaar Leen is samen met zijn vrouw inmiddels erkend fokker van Labradoodles.

En daarom deze posting, want van een nestje van elf (de moeder is de zwart/bruine hond op deze foto), zijn er nog twee van tien weken oud die met smart zitten te wachten op een baasje. 

Waarmee ik mensen niet wil aanmoedigen om over één nacht ijs te gaan en zomaar over te gaan op de aanschaf van een hond. Het is immers geen brood met een houdbaarheidsdatum van drie dagen. Maar goed, ook Leen gaat niet over één nacht ijs, want hij en zijn vrouw willen wel zeker weten dan hun hondjes goed terechtkomen en een gouden hondenleven krijgen bij hun nieuwe baas.

Dus, als jij iemand bent of kent die op zoek is naar een Labradoodle met stamboom en volledig gekeurd door de dierenarts, neem dan even contact op met Leen. Zijn nummer is .... verwijderd, want de pups hebben een fijn nieuw mandje gevonden.

(Update: 29 juni 2023)
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS