Veteranen - Paul de Graaff (EPS59)

 

(Copyright: Paul de Graaff Photography)

In deze Mooie Mensen® Podcast ga ik het hebben over veteranen. Hoe belangrijk is het om eens oprecht aan een veteraan te vragen hoe het met hem gaat? Waarom is het belangrijk dat wij Veteranendag blijven vieren? Wie zijn de mensen die streden en strijden voor onze (inter)nationale vrede en veiligheid?

Fotograaf Paul de Graaff liep al jaren met het idee rond om veteranen te fotograferen. Maar elke keer wanneer hij een veteranendag bijwoonde op het Malieveld in Den Haag kwam het er niet van. Totdat de coronaperiode kwam. Toen had hij onder andere als portret- en fashionfotograaf tijd over om veteranen te fotograferen. Om zo de persoonlijkheid en de diversiteit van mensen in beeld te brengen. Mensen met ieder hun eigen verhaal.

'Onze mensen', die hij voorgoed vastlegde op beeld, verzameld in zijn boek 'Veteranen' (2010 Uitgevers). Net als zijn boek is deze podcast bedoeld voor veteranen en hun omgeving. Dus niet alleen voor jou als buurman, kennis, vriend of familielid, maar ook als naaste, als thuisfront. En wellicht vind je na het bekijken of beluisteren van deze podcast zijn boek ook wel interessant.... Het boek Veteranen is te bestellen via deze website. Paul kan het dan persoonlijk voor jou signeren.

(Copyright: 2010 Uitgevers - Paul de Graaff)

Dat heeft hij voor mij ook gedaan toen ik in zijn fotostudio was voor een fotoshoot. Want ook daarvoor kun je bij hem terecht. In je eentje of met de hele familie. Maar hij doet nog veel meer, dus neem gewoon even een kijkje op zijn website of op zijn social mediakanalen LinkedIn, Instagram en Facebook.

Dank je wel Paul voor de prettige samenwerking. En voor de mooie fotoshoot natuurlijk! Ik kan iedereen aanraden om jouw studio in Sprang-Capelle te bezoeken (op afspraak), al weet ik dat je ook op locatie opdrachten uitvoert.

Deze podcast is niet alleen te bekijken, maar ook te beluisteren via Apple en Android. Wat vind jij als kijker of luisteraar van deze aflevering? Laat het weten in de comments. En als het nu even niet uitkomt, dan kun je hem gewoon downloaden en bekijken of beluisteren wanneer het jou uitkomt! Ik wens je veel kijk- en/of luisterplezier! Wil jij ook een keer te gast zijn in de Mooie Mensen® Podcast, neem dan even contact met me op. Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS