Internationale Dag van het Geluk

Vandaag is het de Internationale Dag van het Geluk 🍀.
Wie wil er nou niet gelukkig zijn?
Maar wat is geluk?

Daar spreek ik over aan de hand van mijn boek Sextortion Op het spoor. Want de definitie van 'geluk' en 'gelukkig zijn' is voor iedereen anders.

Het is mij na jaren van ellende en een toxische relatie gelukt om weer gelukkig door het leven te gaan. Dat lukte mij met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode.
Laat ik je eerst eens vertellen wat FEACH betekent.
Die term is namelijk afgeleid van een oud Iers werkwoord. Féach.
Het betekent 'kijken'.

Daarom wil ik met FEACH® laten zien hoe het kan, hoe het mogelijk is om weer gelukkig te zijn. Dat doe je onder andere door alles los te laten wat je verdrietig maakt. Met alles bedoel ik niet alleen dingen of gebeurtenissen, maar ook mensen.
Al lukt dat nooit van de één op de andere dag. De 'H' uit FEACH® staat namelijk voor 'Happiness' en om daar te komen, heb je de volgende ingrediënten nodig:
F ➡️ Forces
E ➡️️ Embracement
A ➡️ Acceptation
C ➡️ Combat
H ➡️ uiteindelijk Happiness
Ik wil het je binnenkort best een keer uitleggen door het geven van een gratis webinar, maar dan moet ik eerst weten of je dat leuk zou vinden. En er is maar een beperkt aantal plaatsen.
Dus, lijkt het jou leuk om deel te nemen aan mijn gratis FEACH®-webinar?
Waarin ik mijn expertise deel over manipulatie en hoe het mij gelukt is om mezelf weer terug te vinden? Om gelukkig door het leven te gaan?
👉 Vul even het contactformulier in op mijn website via deze link:

🙏🙏🙏Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS