Valentijnsdag Motivatievideo

Waarom is het op 14 februari Valentijnsdag?
Is een motivatiebrief nodig?
Wil jij weten hoe ik daarover denk als gecertificeerd vertrouwenspersoon, podcastmaker, communicatieadviseur, schrijver, spreker en auteur van het boek Sextortion Op het spoor?
Ben jij CEO, HR-manager, recruiter of werkzaam bij een uitzendbureau?
Dan is deze Mooie Mensen® Podcast speciaal voor jou!

Ben je dat niet? Dan kan het ook interessant zijn om deze speciale Valentijnsdag Motivatievideo te bekijken via YouTube. Deze is overigens ook te beluisteren via alle grote luisterkanalen van Android en via Apple. Geen tijd om nu te kijken of te luisteren? Download de podcast dan even, dan kun je hem beluisteren op een moment wanneer het jou uitkomt!

En dan nog wat ... mijn podcasts maak ik gratis, maar donaties zijn natuurlijk altijd welkom. Heb je niet de middelen om te doneren, dan begrijp ik dat. Zeker in deze tijden. Je kunt me al steunen door je te abonneren op mijn podcasts en door je reactie achter te laten. Sponsoren behoort ook tot de mogelijkheden. Om andere afleveringen terug te zien of voor meer informatie, ga je gewoon even naar mijn website. Abonneer je op mijn nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe aflevering online komt. En als je het contactformulier invult voor meer informatie over mijn diensten, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS