Alexandra Smith in Mijn Geheim

 


Als je deze week Mijn Geheim Special nummer 1 leest, dan kom je daar een artikel tegen over en met Alexandra Smith. Over haar boek 'Leven, Liefhebben & Loslaten' interviewde ik haar voor Mijn Geheim. Speciaal voor Mijn Geheim stelt Alexandra vijf boeken ter beschikking voor een winactie. Als je abonnee bent of als je het blad koopt kun je kans maken om één van haar boeken te winnen. Hoe mooi is dat?

Wat nou zo bijzonder is, is dat ik Alexandra ook te gast had in mijn Mooie Mensen® podcast. We spraken over haar boek, maar vooral ook over het leven, het liefhebben, het loslaten en heartrise. En over haar liefde voor katten, deze op de foto in het bijzonder. Dank je wel nogmaals Alexandra, je bent een mooi mens!

Wil je de podcast terugkijken of luisteren?
Volg dan deze link.


Copyright: Audax Publishing B.V.

Copyright foto's Alexandra: Vanessa Smulders
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS