Patrick Coopmans - Leider in leiderschap

 


Mooie Mensen® Podcast - Patrick Coopmans (EPS36)

Waarom noemt hij zichzelf 'gewoon Patrick'? Waarom richtte hij Sixstarleadership op? Wat heeft hij met die zes sterren? Waarom zijn zelfleiderschap en teamperformance voor hem zo belangrijk? Woorden als Dutchbat, Bosnië, Uruzgan en SFOR 5 vallen in deze podcast. Wat voor leider heeft de wereld volgens Patrick Coopmans nodig om vrede terug te krijgen? Hoe zet hij zijn ervaringen als oud-militair bij Defensie en veteraan tegenwoordig in voor het bedrijfsleven? Hoe krijgt hij het voor elkaar om diverse generaals buiten dienst te gast te ontvangen in zijn eigen podcasts? Denk aan Dick Berlijn, Tom Middendorp, Marc en Peter van Uhm, maar ook tal van andere mooie mensen.

In deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast, was ik voor de serie 'Mooie Militairen' te gast in de studio van de Sixstarleadership-podcast in Haarlem. Even daarvoor namen Patrick Coopmans en ik episode #59 op van zijn podcast, waarin ikzelf te gast was en aan het woord kwam over mijn boek Sextortion Op het spoor.

Over écht leiderschap, high-end business, Zweden, en het uitgaan van je eigen normen en waarden en je eigen krachten als leider. Hoe geef je vorm aan een goed functionerend team? Want hoe mooi is de combinatie van leiderschap en team performance? Over tal van zaken ga ik in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast in gesprek met Patrick. Die me overigens ook liet lachen, want hij beschikt over een heerlijke dosis humor. Dat en meer luister of zie je terug in deze podcast. Aan deze podcast zijn een paar 'behind the scenes' geplakt, dus blijf kijken tot het eind.

Waar wij behind the scenes ook over spraken, maar wat niet te zien is in deze opname, is hoe belangrijk het is voor podcastmakers om abonnees te krijgen en om sponsors en donateurs te werven. Want geen enkele podcastmaker kan zonder. Ook ik niet. Mijn podcasts maak ik gratis, maar Patrick was zo attent om deze podcast te sponsoren. En dat terwijl ik hem zelf spontaan had uitgenodigd in mijn podcast. Hoe lief is dat? Want het is nu eenmaal zo dat wanneer mensen zich abonneren op jouw podcast én een reactie achterlaten, dat je bereik als ondernemer groeit en stijgt. Dus laat vooral even weten wat je van deze podcast vindt, want dat helpt mij als ondernemer enorm. Patrick is te bereiken via zijn gloednieuwe website . Maar ook op LinkedIn is hij actief, en op Instagram, Facebook en Twitter. Zoek maar eens op 'Sixstar', want het ontstaan van die naam is uniek, dat hoor je ook in deze podcast terug.

Deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Regelmatig zijn er mooie winacties. Abonneren kan via mijn website. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat a.u.b. even weten wat je ervan vindt in de comments op YouTube. Jezelf abonneren op mijn kanaal kan natuurlijk ook.

Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren net zoals Patrick? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS