Irene Kersten - Traumabegeleiding voor jongeren

 


Wat als jouw kind slachtoffer wordt van sextortion? Maar wat nu als jouw kind de dader daarvan is? En wat als jouw kind op school of in privé te maken krijgt met zelfmoord? Waarom heeft 113 Zelfmoordpreventie bewust gekozen voor het woord 'zelfmoord'? Over hoe belangrijk rust na impact is voor jongeren, ga ik in gesprek met Irene Kersten (48). Nadat zij ruim 23 jaar werkzaam is geweest bij de politie, startte zij als traumabegeleider haar eigen bedrijf Rust na Impact. Daarnaast is zij als trainer ook verbonden aan 113 Zelfmoordpreventie. 

Voor volwassen is in Nederland veel geregeld op het gebied van psychosociale nazorg, maar voor jongeren veel minder en daar zet Irene zich voor in. Hoe en waarom? Dat kom je te weten door deze podcast. Te beluisteren voor Apple en Android via diverse grote luisterkanalen, maar ook te zien op YouTube

Met dank aan Irene voor de fijne samenwerking, haar inzet en mooie missie om meer rust na impact te verkrijgen voor jongeren na een schokkende gebeurtenis.

Irene is te bereiken via haar website: https://www.rustnaimpact.nl/
Maar ook via:
LinkedIn - Irene Kersten
Twitter: @IreneKersten
Instagram: @rust.na.impact
Facebook: @rustnaimpact

Deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Belinda Horn van ARO Timmerfabriek B.V.. Meer afleveringen van de Mooie Mensen Podcast vind je via deze link. Regelmatig zijn er exclusief voor nieuwsbriefabonnees mooie winacties. Abonneren kan via mijn website

En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Laat bij de reacties weten wat je van deze podcast vindt en abonneer je op mijn podcast, zodat je niets hoeft te missen.


Belangrijke noot: Heb je suïcidale gedachten of hulp nodig? Aarzel niet en neem contact op met de hulplijnen!

Voor kijkers of luisteraars uit Nederland:
Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.
Voor kijkers of luisteraars uit België:
Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of chatten en mailen via www.zelfmoord1813.be (24/7) (*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS