Belinda Horn - Fundering met Vertrouwen
Mooie Mensen® Podcast: Belinda Horn - Fundering met Vertrouwen (EPS39)

Waarom weigert Belinda Horn te leven in angst?
Hoe is zij omgegaan met de dood van haar geliefde man?
Viel haar fundering helemaal weg?
Waarom is zij een inspiratiebron voor anderen en gaat zij altijd in vertrouwen? Hoe komt het dat je grootste groei ontstaat door het doorleven van je pijn? Bouwen = vertrouwen, maar een goede fundering helpt je om te manifesteren, het geeft je energie en het is belangrijk om nooit te leven in angst.

Over waarom dat zo is ga ik in gesprek met zakenvrouw Belinda Horn uit het Noord-Hollandse Cruquius, gelegen in de Haarlemmermeer. Want als je het hebt over liefde, pure liefde, dan is Belinda een inspiratiebron, een voorbeeld voor velen.

Als je een dierbare hebt verloren en nu de 'donkere dagen voor kerst' naderen is dit misschien wel één van de meest hoopvolle en lichtgevende Mooie Mensen® Podcast van het jaar 2022. Met uitzondering van de 'behind the scenes' die aan het eind van deze podcast te zien of te beluisteren zijn.

Met dank aan Belinda voor de fijne samenwerking en aan Bouwbedrijf Poell B.V. voor het sponsoren van deze podcast. Belinda is actief op LinkedIn, maar ook op Instagram. Je kunt ook contact opnemen met haar via: https://arotimmerfabriek.nl/

Als je deze podcast waardeert, geef dan even een like, subscribe je op de Mooie Mensen® Podcast en laat even weten bij de reacties wat je ervan vindt. Mijn podcasts maak ik gratis, maar donaties zijn natuurlijk altijd welkom. Je kunt via de website veilig een donatie doen via Mollie. De podcast is overigens ook te beluisteren via Apple en bijna alle grote Android-luisterkanalen.

Wist je dat sponsoren voor jouw bedrijf of business ook interessant kan zijn? Wat je daarvoor krijgt is behalve eeuwige roem ook veel promotie op diverse socials. Neem gerust contact met me op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS