Trap niet in de narcistische feestdagenval

 


Mijn kerstboodschap voor iedereen die het moeilijk heeft, maar vooral voor alle mensen die te maken hebben (gehad) met een destructief persoon. Van narcisme, psychopathie, misbruik, toxische relaties tot aan ondernemers die het moeilijk hebben in deze zware tijden. Werkelijk, deze Mooie Mensen® Podcast vliegt alle kanten op. 

Deze heb ik enerzijds gemaakt voor alle lieve mensen om me heen waar ik dankbaar voor ben. Mijn volgers, mijn familie, mijn vrienden, mijn kennissen, maar ook voor mijn kijkers, luisteraars, sponsors en donateurs. En voor iedereen die meer wil weten over hoe een persoon te werk gaat die kampt met een persoonlijkheidsstoornis.

Ik schreef er een boek vol over, maar ik spreek daar ook over. Spreken is goud, zwijgen is zilver. Mocht je denken dat dit de laatste podcast van 2022 is, dan heb ik nieuws voor je. Dat is niet zo! In aflevering 41 (EPS 41) ga ik in gesprek met iemand die nog veel meer kan vertellen over narcisme, manipulatie en psychopathie. Ik verklap nog even niet wie, maar dit was zo'n boeiend gesprek dat we er een tweeluik van hebben gemaakt. Veelbelovend in ieder geval! 

Blijf kijken tot het laatst voor de 'behind the scenes' van de Mooie Mensen® Podcast. Want een beetje humor en zelfspot kan nooit kwaad. Voor nu wens ik je een mooie kerst en alle goeds voor 2023.

Deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Je vindt hem op deze website. Abonneren kan via mijn website, dan ben je ook als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe podcast online staat. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in via mijn site en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS