Vrouwelijke Veteraan - Amy van Son

 


Mooie Militairen: Vrouwelijke Veteraan Amy van Son (53) te gast in de Mooie Mensen® Podcast. Zij is mede-initiatiefnemer en projectleider van 'Helmen voor Verhalen'. Een (ANBI)stichting die veteranen en kunstenaars heeft samengebracht en waaruit een expositie is ontstaan. De expositie is op verschillende manieren en locaties te bezichtigen. Ook voor grote groepen schoolklassen, ondernemers en verenigingen.

Hoe het zo gekomen is, waarom deze expositie er moest komen en hoe de reacties zijn van militairen, veteranen, hun thuisfront en anderen, dat alles vertelt Amy in deze aflevering. Ga mee op missie en blijf kijken of luisteren tot het laatst voor de 'behind the scenes' van de Mooie Mensen® Podcast.

Amy is te bereiken via:
De website van Helmen vol Verhalen en via haar eigen website.
TwitterFacebookInstagramLinkedIn en YouTube.

Deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te beluisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Regelmatig zijn er exclusief voor nieuwsbriefabonnees mooie winacties. Abonneren kan via mijn website. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact me je op.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS