Alexandra Smith - 40+ en ongewenst kinderloos

 


Alexandra Smith (47) heeft zeven jaar lang alles gedaan om moeder te worden, maar het is haar niet gegund. Over hoe zij als 40-plusser omging met het stille verdriet, haar ongewenste kinderloosheid, het rouwproces en de depressie die zij doormaakte publiceerde ze in oktober 2022 haar vierde boek. Het boek 'Leven, Liefhebben & Loslaten'.

Een boek met belangrijke boodschappen voor zowel mannen als vrouwen die ongewenst kinderloos zijn of die hun kinderwens maar niet in vervulling zien gaan. Alexandra biedt door haar boek en haar bedrijf Heartrise steun, handvatten en inzichten aan mensen die kampen met verdriet en/of rouw. Het lukte haar ook.

Zij ziet alle tegenslagen die het leven soms zwaar maken als een uitnodiging van het universum om er iets mee te doen. Het is belangrijk om stil te staan bij je verdriet en Alexandra kan daarbij helpen als coach. Haar studies toegepaste psychologie en familieopstellingen, alsmede haar warme persoonlijkheid kunnen ook jou helpen om te leven, liefhebben en loslaten met Heartrise. Om weer daadwerkelijk contact te kunnen maken met je hart, zodat je kunt leven met je hart als belangrijkste richtingwijzer.

Overigens is deze opname ook interessant voor alle vertrouwenspersonen. In de podcast legt Alexandra uit waarom dat zo is. Ik kijk terug op een fijn en openhartig gesprek met dank aan Alexandra. Voor de fijne en liefdevolle samenwerking en jouw sprankelende persoonlijkheid.

Wil je meer weten over Alexandra Smith? Haar boeken zijn te bestellen via deze website. Meer informatie over Heartrise vind je hier.

Alexandra op social media:

Instagram
LinkedIn
Facebook
Twitter   

Deze uitzending van de Mooie Mensen® Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen zoals onder andere Podbean, Spotify en Apple. Regelmatig zijn er exclusief voor nieuwsbriefabonnees mooie winacties. Abonneren kan via mijn website. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis.

Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in via mijn website en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS