Veilig online daten bij Pepper - Wessel Verhoeff


Veilig online daten, de liefde van je leven vinden. Waar moet je op letten bij online daten? Hoe werkt het achter de schermen bij een datingsate? Daarover en meer ging ik in gesprek met Wessel Verhoeff (46), mede-eigenaar van datingsite Pepper.

Hoe is het zo gekomen dat Wessel samen met zijn compagnon niet alleen Pepper in beheer heeft, maar ook de datingsite Kwissle? Wat is het verschil tussen deze twee? Wat zijn de zogeheten 'red flags' en hoe onderscheidt je nepprofielen van echte? Hoe handelt Pepper als er sprake is van identiteitsfraude of andere vorm van internetoplichting?

Wessel is een echte Rotterdammer, ondernemer in hart en nieren. Zou dat de reden zijn dat ik een zeer openhartig gesprek met hem had over online daten? Dat mag je zelf beluisteren of bekijken. 

Wessel is behalve mede-eigenaar van Pepper en Kwissle, ook eigenaar van Buzzel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in passende ICT-oplossingen en enkele van de expertises zijn app development, concepting, web development en performance marketing. Je kunt met Wessel een connectie maken via LinkedIn en via Instagram kun je Kwissle en Pepper heel makkelijk volgen. Uiteraard heeft Pepper ook een Facebookpagina en een Twitteraccount

Wessel ik wil je bedanken voor de prettige samenwerking en de mooie podcast die we samen hebben gemaakt. Als je dit leest en je wilt ook een keer een podcast sponsoren, of ook een keer te gast zijn met jouw bedrijf, product of dienst, neem dan gerust contact met me op. 

Aan deze aflevering is een geweldige winactie gekoppeld. Aangeboden door Pepper, tevens sponsor van deze Mooie Mensen® Podcast. Want je maakt maar liefst tien keer kans om een maand lang een full-membership te winnen op pepper.nl. Aangeboden door Wessel Verhoeff en Kees Doornenbal. Als jij single bent en je één van de tien winnaars wilt worden, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief, dan lees je vanzelf wat je daarvoor moet doen.  


Mooie Mensen® Podcast, dé podcast vol met mooie mensen en échte verhalen!


(Copyright logo: Pepper) 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS