Te gast in de Sixstarleadership Podcast

 Laatst zei iemand die ik nauwelijks ken tegen mij dat ik mijn verleden heb gebruikt om te scoren met mijn boek ´Sextortion Op het spoor´. "Heb je het gelezen?", vroeg ik. "Nee". "Jammer, als je dat wel had gedaan, dan zou je deze uitspraak denk ik niet kunnen doen." Van een boek uitbrengen in eigen beheer word je immers niet rijk, dat doe je niet voor het geld. Toch vond ik de vraag interessant.

"Ken je de doelstellingen van mijn boek?" "Nee." "Heb jij mijn overleden partner gekend?" "Nee." "Hoe goed ken je mij als persoon?" "Nou, ehh, eigenlijk niet." "Dat bedoel ik. Ik stel voor dat je gewoon eerst mijn boek leest, want dan weet je dat ik geen dingen doe om te scoren, maar voor het grotere geheel. Bovendien ben ik daardoor in staat geweest om slachtoffers van huiselijk geweld bij te staan."

Hij viel even stil. "Weet je wat? Bekijk de Sixstarleadership podcast ook even voordat je gelijk een oordeel velt over mij en mijn boek." Of hij dat daadwerkelijk gaat doen weet ik niet, maar dat is aan hem. Toont voor mij maar weer eens aan hoe belangrijk het is om oordeelvrij te blijven. Maar ook om altijd eerst grondig na te denken voordat je iets doet of zegt. Pas dan kun je voor jezelf bepalen hoe of wat en 's avonds voordat je gaat slapen jezelf recht in de spiegel aan kunt kijken. Dat kan ik nog elke dag en dat beschouw ik als een zegen.

Onlangs was ik namelijk te gast in de Sixstarleadership Podcast van Patrick Coopmans. Patrick is oud-militair, veteraan en runt zijn eigen bedrijf 'Sixstarleadership'. Van daaruit maakt hij ook podcasts waarvan ik een grote fan ben. 

Het is een podcast geworden van ruim een uur, waarin we tal van zaken hebben besproken, maar het zeker ook veel over mijn boek hebben gehad. Mogelijk heb je mijn boek al gelezen, maar in deze podcast gaan we wat dieper in op de details en op de werkelijkheid. En je komt wat meer over mij als schrijver en auteur te weten. 

Heb jij mijn boek nog niet? Je kunt het bestellen via deze link en dan signeer ik het persoonlijk voor je. Maar ... als je de aflevering van de Sixstarleadership podcast bekijkt of beluistert, dan maak je drie keer kans om een gratis exemplaar van 'Sextortion Op het spoor' te winnen. Hoe? 

Bekijk of beluister de podcast maar en laat via YouTube even een reactie achter,  dat vindt Patrick vast leuk! 

(copyright foto en logo: Sixstarleadership)

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS