Mooie Militairen - Roy Grinwis


Tijdens een zelfmoordaanslag in Uruzgan (Afghanistan), raakte oud-militair en veteraan Roy Grinwis (36) niet alleen één van zijn maten kwijt, maar het zette zijn hele leven op zijn kop. Hoe gaat het nu met hem? Wat doet hij om Afghaanse tolken te helpen? Zijn zij écht oorlogsvluchtelingen, of zitten er ook de zogenoemde 'gelukszoekers' tussen? Wat voor gevolgen kan het hebben als een journalist zich niet houdt aan het overbekende 'off the record'? Een aflevering over corruptie, burka's, vrouwenactivisme in Afghanistan, veteranen, zijn podcast en méér.

Roy is te vinden op LinkedIn, maar ook op Instagram en hij is temperamentvol actief op Twitter. Via zijn website vind je meer informatie over de KilRoy Podcast. Met dank aan Roy, voor de fijne samenwerking en zijn onvervalste Flakkees' accent.

Deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Je vindt hem op https://mooiemensenpodcast.nl/. Regelmatig zijn er exclusief voor nieuwsbriefabonnees mooie winacties. Abonneren kan via mijn website. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis.

Waardeer jij mijn werk? Doneer, wordt sponsor, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments.

Belangrijke noot:
In deze aflevering wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Praat erover. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via de chat (24/7), of bel gratis met telefoonnummer: 0800 - 0113.

 


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS