Ouderverstoting is misdadig - Monique Meulemans


Of je nu gelukkig getrouwd bent of gelukkig gescheiden, wanneer jouw leven en dat van jouw kind(eren) op zijn kop komt te staan door een manipulator, dan heb je mogelijk te maken met ouderverstoting.

Ouderverstoting is een vorm van kindermishandeling. Waarom is 'vechtscheiding' niet het juiste woord? Voegt het 'ouderschapsplan' iets toe of berokkent het alleen maar meer schade? Wat zijn de 'rode vlaggen' waar je als ouder of hulpverlener op moet letten in high-conflict scheidingen? 

Monique Meulemans is spreker, trainer, coach en expert op het gebied van ouderverstoting. Monique geeft trainingen aan hulpverleners en verzorgt workshops voor ouders die de dupe zijn van ouderverstoting. En dat allemaal door een manipulerende ex-partner of soms zelfs grootouders en omstanders. Zij is  tevens auteur van het boek 'Emotioneel gevangen - over ouderverstoting'. Een boek dat zij schreef voor hulpverleners, maar waar inmiddels ook talloze ouders hoop uit putten en kracht in vinden. Ouderverstoting is misdadig. Steeds meer kinderen en hun ouders worden daar de dupe van en het is een groot maatschappelijk probleem. Wat zou er moeten gebeuren om dit terug te dringen?

Daarover en meer ga ik in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast in gesprek met Monique. Monique is te vinden via LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Voor meer informatie over haar coaching en workshops, kijk dan op haar website.

Monique stelt drie boeken beschikbaar voor een winactie, omdat kennis over deze vorm van mishandeling hard nodig is. Wil je kans maken om een exemplaar van het boek te winnen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. En laat even een reactie achter bij deze podcast of op YouTube om te laten weten wat je ervan vindt. 

Monique, bedankt voor de fijne en soepele samenwerking, ik vond het superleuk om met jou deze boeiende podcast te maken. Met dank aan alle sponsors en donateurs.

Wil jij een keer te gast zijn in de Mooie Mensen® Podcast of een aflevering sponsoren? Neem een kijkje op mijn website via deze link. En als je daar toch bent ... mijn podcasts maak ik gratis, maar donaties worden zeer gewaardeerd. Want zonder de steun van sponsors en donateurs zou ik deze podcasts niet kunnen blijven maken.

 


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS