Mooie Militairen - Niels Roelen

In de reeks Mooie Militairen van de Mooie Mensen® Podcast, ga ik in gesprek met veelzijdig veteraan Niels Roelen. Niels is inmiddels schrijver. Hij heeft tot nu toe  drie boeken gepubliceerd, waaronder 'De Zwarte Vogel' (uitgeverij Volt), hij schrijft niet alleen blogs, maar ook voor het NRC. Binnenkort start hij met de podcast 'Loud out Landmacht'.

Waar gaan zijn podcasts over?
Waarom heeft hij een hekel aan 'roeptoeteren'?
Hoe belangrijk is het om je mening te onderbouwen en oordeelvrij te blijven?
Blijft Niels zelf oordeelvrij? 
Hoe belangrijk zijn vriendschappen voor hem?
Waarom fietst hij voor het goede doel? 
Blijft het bij drie boeken schrijven?
En als hij schrijft voor NRC, waarom komt Olof van Jolen van De Telegraaf dan voor in deze podcast? Waarom hebben we het over generaal buiten dienst Peter van Uhm, Sebrenica, Uruzgan en Mali? Hoe belangrijk is de 'militaire mindset'? Over ongelukken, PTSS, pepermuntjes en keuzes maken in het leven.

Een lange uitzending, maar zeer de moeite waard om deze helemaal te beluisteren of te bekijken. Met dank aan Niels voor de fijne samenwerking en de mooie opname. En voor de leuke verrassing die hij exclusief in petto heeft voor mijn nieuwsbriefabonnees.

Als je één van zijn boeken wilt kopen, dan kan dat via de website van Niels. 
Niels is te vinden via LinkedInInstagram en Twitter.

Vind jij de podcast leuk? Abonneer je dan via je favoriete luisterkanaal of via YouTube en laat even weten wat je ervan vindt.

Wil jij ook een keer te gast zijn in mijn podcast of een aflevering sponsoren? Wil je weten wat ik nog meer voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact op met me via mijn website FEACH® of via de Mooie Mensen Podcast®. Want ik doe nog veel meer dan alleen podcasts maken met mooie mensen.


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS