Jannie de Jong - Agressie op de werkvloer


 Ik signaleer een toenemende mate van agressie in de maatschappij. Dat geldt ook voor de agressie op de werkvloer.

Een expert die daar alles vanaf weet is Jannie de Jong. Zij is al meer dan 25 jaar directeur/eigenaar van Agressietraining De Jong. Ze schreef de bestseller 'HELP, ik word gemanipuleerd!' (Uitgeverij S2uitgevers) en verscheen daarmee veelvuldig in de media. Regelmatig organiseert zij interessante webinairs en verzorgt  zij diverse trainingen.

In deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast spreek ik met Jannie over subtiel grensoverschrijdend en ondermijnend gedrag, vertrouwenspersonen, witteboordenagressors, gaslighting, toxische werkvloeren, het 'bystander-effect' en tal van andere onderwerpen.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Het boek van Jannie is te bestellen via deze link en als je professionals in wilt schakelen om jouw werkomgeving voor iedereen prettig te maken, neem dan contact op met Jannie via deze website. Wil je haar boeken als spreker? Dat kan via de website van ZijSpreekt.

De podcast is te beluisteren via alle grote luisterkanalen en te bekijken via YouTube via deze link. Met dank aan Jannie voor het delen van haar expertise en voor de fijne samenwerking. Iedereen heeft recht op een veilige werkplaats en een daadkrachtig en mooi mens als Jannie maken de wereld gewoon een stukje mooier.
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Dank aan alle sponsors en donateurs. Wil jij een keer een podcast sponsoren? Dat kan interessant zijn voor jouw business en/of bedrijf. Neem gerust contact met me op.

Mijn podcast maak ik gratis, dus donaties waardeer ik van harte. Waardeer jij de content die ik maak met mijn podcast? Reageer, deel, like, share en abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS