Natasja Esmeijer - Allergisch voor moeten en HSP

 

Ben jij ook zo allergisch voor moeten? Natasja Esmeijer is dat zeker, maar zij is niet voor niets beelddenkersexpert. Beelddenkers? Hoogsensitieve personen, ook wel HSP genoemd. Hoe komt het dat juist zij vaak vastlopen in de bestaande onderwijssystemen? Dat zij daar soms zelfs trauma's aan overhouden? En waarom haken studenten aan de PABO vaak af? Waar heeft dat mee te maken? Wat kun je doen als je een ouder hebt van een kind met HSP dat vastloopt in het onderwijs?

Daarover en meer ga ik in deze Mooie Mensen Podcast in gesprek met Natasja. Zij is een bezig bijtje. Behalve dat ze ouders en kinderen met HSP begeleidt in haar eigen praktijk het Beeldig Brein, maakt ze ook de Beelddenkers podcast en publiceerde ze onlangs via uitgeverij Booklight haar derde boek 'Allergisch voor moeten'. Tevens een audioboek. Eerder publiceerde ze al haar boek 'Beelddenkers, Als kwartjes vallen', dat ook in het engels werd vertaald (The visual thinking brain).

Natasja is te bereiken via LinkedIn, Facebook en via haar eigen website.
Wil je de Beelddenkerspodcast bekijken? Dan kan dat via deze link.
Op 17 september 2022 geeft zij van 14.00 tot 16.00 uur haar boekpresentatie in de bibliotheek van Doetinchem. En als je Natasja in wilt huren als spreker, dan kan dat via ZijSpreekt, het sprekersbureau voor vrouwelijke sprekers.

Laat even weten wat je ervan vindt. Wil je zelf een keer te gast zijn? Of wil je een aflevering sponsoren? Neem gerust contact met me op via mijn website. Donaties zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Wil je een boek winnen van Natasja? Abonneer je dan op mijn podcast en mijn nieuwsbrief.

Voor meer info en andere afleveringen van de Mooie Mensen Podcast, volg deze link


Ps. alle lopende winacties en de voorwaarden staan vermeld op deze site

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS