Birthdaywishes

 

Al een dikke week loop ik met mijn ziel onder mijn arm omdat ik jarig ben op 16 september. In deze persoonlijke solo-aflevering van de Mooie Mensen® Podcast leg ik je uit waarom. Maar ook waarom ik positief blijf en waarom ik doe wat ik doe om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

En ... ik spreek een aantal wensen uit die ik zelf heb. Gewoon, omdat een vriend van me onlangs tegen me zei dat ik eens wat meer aan mezelf moet gaan denken. Eén van mijn verjaardagswensen is dat je je abonneert op mijn podcast. Bekijk deze korte video, dan begrijp je wellicht waar ik vandaan kom en waarom ik doe wat ik doe om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Iedereen is maar één keer jarig in een jaar en het kan niet elke dag feest zijn, maar je moet er zelf wat van maken. FEACH® dus. En dat doe ik. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via deze website en volg mijn podcasts. Vervolgens ben ik ook te volgen via LinkedIn en Instagram (@mooiemensenpodcast en @feach_nl).

Ik zou het echt mooi vinden als mensen deze podcast liken, delen en zich abonneren op mijn podcast. Alleen samen kunnen we de maatschappij een stukje mooier en beter maken.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS