Benjamin Witzand - Verslaafde Visionair

Benjamin Witzand raakte op jonge leeftijd in aanraking met drugs en criminaliteit. Hij legde een lange weg af van gesloten isoleercellen, uithuisplaatsingen en  terugvalllen. Inmiddels is hij 'in herstel' en al ruim twee jaar clean.

In deze uitzending van de Mooie Mensen Podcast vertelt hij openhartig over wat hij gedaan heeft, maar ook vooral over wat hij nu doet. Het helpen van anderen om voorgoed van hun verslaving af te komen. Juist omdat het hemzelf lukte, is hij zijn eigen bedrijf Good 4 Youth gestart. 

Over hoe destructief verslavingen kunnen zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de omgeving. 

Dank je wel Benjamin voor dit mooie gesprek en voor je openheid. Je mag supertrots op jezelf zijn voor wat je hebt bereikt en waar je nu staat. De wereld is een visionair rijker. Keep up the good work. Benjamin is te vinden op LinkedIn en via Instagram.Dank ook aan Good4Youth voor het mede mogelijk maken van deze opname van de Mooie Mensen Podcast. Wil je zelf een keer te gast zijn in mijn podcast of wil je tegen aantrekkelijke tarieven een podcast sponsoren om jouw bedrijf te laten groeien en je online zichtbaarheid en je bereik te laten toenemen? Neem dan contact met me op via het contactformulier van de Mooie Mensen Podcast.

En last but not least: 
Abonneer je op de Mooie Mensen Podcast via jouw favoriete podcastkanaal of via mijn website.

Waarschuwing:
In deze aflevering wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Neem altijd contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. Zij zijn 24/7 bereikbaar via de chat of bel gratis met 0800-0113. Voor België: kijk op www.zelfmoord1813.be of bel vanuit België 24/7 met telefoonnummer 1813. De Belgische chatdienst is bereikbaar van 17.00 tot middernacht.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS