Stanley ter Haar - Afgrijselijke Adoptie


Straatadvocaat Stanley ter Haar (37) kwam als vijfjarig jongetje uit Haïti naar Nederland. 
Daardoor kwam hij in een nog grotere hel terecht dan waarin hij al verkeerde. 
In deze aangrijpende aflevering van de Mooie Mensen Podcast vertelt hij waarom hij vaak heeft gedacht dat hij beter in Haïti had kunnen blijven en jong kunnen sterven dan dat hij naar Nederland was gehaald. Hij spreekt zonder rancune over zijn adoptieproces, zijn adoptieouders en over hoe belangrijk vergeving is. 

Ik vind het dapper dat Stanley voor het eerst voor de camera zijn verhaal durfde te doen. Dank je wel Stanley voor je vertrouwen. Je bent een mooi mens. Een doorzetter en de wijze waarop jij je inzet voor anderen, daar kunnen veel mensen nog een voorbeeld aan nemen. Stanley is te bereiken via zijn website.Abonneer je op mijn podcast, zodat je niks hoeft te missen en een aflevering altijd nog eens terug kunt luisteren. Voor meer informatie, ook over sponsormogelijkheden en om andere afleveringen terug te luisteren, kijk op mijn website.

Waarschuwing:
In deze aflevering wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Neem altijd contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl.
Zij zijn 24/7 bereikbaar via de chat of bel gratis met 0800-0113.
Voor België: kijk op www.zelfmoord1813.be of bel vanuit België 24/7 met telefoonnummer 1813. De Belgische chatdienst is bereikbaar van 17.00 tot middernacht.


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS