Eric Bakker - De Paarse Engel


 Onder het pseudoniem Era Richmen, schreef Eric Bakker (57) diverse bestsellers, waaronder 'Het Slater Delict' en 'De Saraceense Samenzwering'. Over het vervolg daarop, zijn bestseller 'De Paarse Engel' (uitgeverij Letterrijn, mei 2022) ga ik met hem in gesprek in de Mooie MensenPodcast.

Waarom is hij gaan schrijven? Hoe is het mogelijk dat zijn boeken nog niet zijn verfilmd? Waarom doneert hij zijn royalty's aan goede doelen als Dream4kids en AYA Jong & Kanker Foundation? Hoe werd zijn gebaar ontvangen door deze doelen? Wat doet dat met Eric als mens?

Het is meer dan terecht dat Eric te gast is in de Mooie Mensenpodcast. En dat zul je altijd zien, dan heb je een afspraak om het interview te laten plaatsvinden en dan kampt de applicatie van je camera met een storing. Kan gebeuren, de inhoud van de podcast is er niet minder om.

Zijn boek is te bestellen via deze link, maar wil je als bedrijf een leuk (eindejaars)geschenk geven aan jouw medewerkers en/of zakenrelaties? Neem dan contact op met Eric om een grotere oplage te bestellen en zo tegelijkertijd de goede doelen te steunen. Eric is te vinden via zijn website en op de socials Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Dream4Kids en AYA jong & kanker foundation zijn ook te vinden via deze socialmediakanalen.

Tijdens het interview verraste Eric mij met iets leuks, dank je wel daarvoor Eric en dank voor het mooie gesprek en de fijne samenwerking. Wil je weten wat de verrassing is? Luister dan vooral mijn podcast! Meer info? Ga naar mijn website om de podcast te beluisteren of te bekijken en abonneer je op mijn podcast, zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS