Nina Blom - Overleven en leven na kindermishandeling


 Nina Blom (47) is schrijver, spreker en auteur van de bestseller 'Je bent een verschrikkelijk kind'. Zij is overlever van Münchhausen by Proxy. Dat is één van de meest gruwelijke vormen van kindermishandeling. Tegenwoordig steeds meer aangeduid als Pediatric Condition Falsification (PCF).

Doordat Nina door haar moeder letterlijk ziek gemaakt werd, kostte dit haar bijna haar leven. Haar redding was dokter Vrienten, een oplettende arts die gelukkig net op tijd doorzag wat er aan de hand was. Daar ga ik over in gesprek met Nina tijdens deze allereerste opname van de Mooie Mensenpodcast. Maar nog meer, want er komt een Graphic Novel over wat Nina is overkomen. Mede door middel van een grootste crowdfundingactie kan deze tot stand komen. Speciaal voor kinderen en om de bewustwording rondom PCF te vergroten. Nina zet zich 100% in om hieraan bij te dragen. Hoe? Op welke manier? En wat houdt haar zoal bezig? Die antwoorden en meer, vind je in de Mooie Mensen Podcast. (Tekst gaat verder onder de foto)

(Copyright: Uitgeverij Personalia)
Het boek van Nina is te bestellen via deze website. Daar kun je ook terecht als je Nina in wilt huren als spreker. Het is haar missie om de cirkel van geweld te doorbreken. En ... Nina heeft voor mijn nieuwsbriefabonnees een exclusieve verrassing. Wat dat is? Daar kom je achter als je deze podcast kijkt of luistert. Abonneer je daarom op mijn nieuwsbrief . Laat weten wat je van deze aflevering vindt, like, deel en abonneer je op de Mooie Mensenpodcast.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS