De Mooie Mensen Podcast


 De host van de Mooie Mensen podcast ben ik, Kiki Scheepens. In deze aflevering vertel ik wie ik ben, waarom ik heb gekozen voor deze naam voor de podcasts en wat mijn doelen zijn. Mijn podcast is te zien en te beluisteren via bijna alle grote podcastkanalen, zowel voor Apple als voor Android. Want wie is Kiki Scheepens eigenlijk? Wat vind ik leuk? Wat is mijn missie? Voor wie is deze podcast? Wat kun je verwachten als je je abonneert?


Laat weten wat je ervan vindt en abonneer je op de Mooie Mensen Podcast.
Voor meer informatie, kijk op:

Wil je mij volgen? Dat kan via:


Waarschuwing: In deze aflevering wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Neem altijd contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. Zij zijn 24/7 bereikbaar via de chat of bel gratis met 0800-0113. Voor België: kijk op www.zelfmoord1813.be of bel vanuit België 24/7 met telefoonnummer 1813. De Belgische chatdienst is bereikbaar van 17.00 tot middernacht.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS