Tommy Zwartjes - Energieke Entertainer


 Tommy Zwartjes (30) is comedian, cabaretier, regisseur, producent, acteur, technicus, ondernemer bij mediabedrijf Soulvability en hij filosofeert graag. Een energieke entertainer dus. Bijna altijd vrolijk. Of zit er een masker achter de clown?

  • Waarom schreef hij het boek 'Levenslast'?
  • Waarom is inclusie zo belangrijk?
  • Moet je per se één niche hebben?
  • Wat betekent Soulvability?
  • Wat vindt hij van First Dates en Lang leve de liefde?
  • Waarom komen Giel Beelen en Guido Weijers ter sprake?
  • Heeft hij nog wel tijd om te gaan studeren?

Zet twee veelzijdige mensen bij elkaar en je krijgt een bruisende podcast. Een mooie, met mooi en sensibel mens Tommy Zwartjes. HSP of HSS als je het mij vraagt, maar Tommy houdt niet van labeltjes. Als je na het beluisteren van deze podcast meer wilt weten over Tommy, volg hem dan via Instagram @tommynoir, volg Soulvability op Instagram, op YouTube of via hun website en meld je aan voor de nieuwsbrief. Het boek 'Levenslast' van Tommy is te bestellen via je lokale boekhandel of natuurlijk gewoon lekker makkelijk via Tommy's eigen website. En wil je zelf een keer te gast zijn bij Soulvability, mail dan naar: redactie@soulvability.tv . Je krijgt altijd een antwoord terug.

Lieve Tommy, dank voor je spontaniteit, de samenwerking, je positieve energie, je vriendschap, je openhartigheid en je eerlijkheid. Je bent een mooi energiek en empathisch mens. Je bent een verrijking voor de wereld en voor de maatschappij.

Dank ook aan Soulvability voor het mede mogelijk maken van deze opname van de Mooie Mensen Podcast. Wil je zelf een keer te gast zijn in mijn podcast of wil je tegen aantrekkelijke tarieven een podcast sponsoren om jouw bedrijf te laten groeien en je online zichtbaarheid en je bereik te laten toenemen? Neem dan contact met me op via het contactformulier van de Mooie Mensen Podcast.

En last but not least:

Abonneer je op de Mooie Mensen Podcast via jouw favoriete podcastkanaal of via mijn website.

Waarschuwing:
In deze aflevering wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Neem altijd contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. Zij zijn 24/7 bereikbaar via de chat of bel gratis met 0800-0113. Voor België: kijk op www.zelfmoord1813.be of bel vanuit België 24/7 met telefoonnummer 1813. De Belgische chatdienst is bereikbaar van 17.00 tot middernacht.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS