Interview met Rajani Ott - Schilder

Het is altijd leuk om weer één van je eigen interviews terug te lezen. Dit keer in de Mijn Geheim Special, met Rajani Ott - Schilder uit Volendam. Zij schreef het kinderboek 'Ik ben bijzonder', want elk kind is bijzonder. De editing, het uitgeven, ze heeft het allemaal zelf gedaan.

Wat ik bijzonder blijf vinden is dat mensen open en eerlijk hun verhaal tegen me vertellen. Een kwestie van vertrouwen, maar toch, uit die interviews komen vaak de mooiste artikelen voort. Elk mens heeft zijn verhaal en historie, ook Rajani en haar verhaal raakte me.

Ook de redenen waarom ze haar boek heeft uitgebracht. Een boek speciaal voor kinderen (én hun ouders en grootouders). Rajani heeft maar liefst vijf boeken ter beschikking gesteld voor een winactie in Mijn Geheim.

Wat je moet doen om één van haar boeken te winnen? Alleen even de special kopen, dan lees je het vanzelf. Rajani dank je wel voor de fijne samenwerking. Het was leuk om samen met jou dit interview te doen.

Heb jij ook iets aangrijpends meegemaakt? Veel turbulentie in je leven gehad en wil je met jouw verhaal in het tijdschrift Mijn Geheim komen? 
Stuur me dan een persbericht en wie weet zit jij over een tijdje samen met mij in een interview.  


(Copyrights: Mijn Geheim | Audax Publishing B.V. - boek: Uitgeverij Ott Design)

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS